Lees meer

Over By Peek

Alles over het stadslogement

In 2012 zijn we begonnen met 2 logementen in een voormalig pakhuis uit 1841 aan Singel 35 wat aan de achterkant grenst van ons toenmalige restaurant “De Verandering” gesitueerd aan het Grootzand 24.

“Hoe vaak we wel niet te horen kregen van toeristen die bij ons aten, dat er maar weinig ‘leuke’ plekken waren in Sneek om te overnachten.”

Dat bracht ons op een idee…….

Het pand aan de Singel stond destijds leeg en wij zagen vele mogelijkheden in dat pand! Twee strak ingerichte en stijlvolle appartementen werd het resultaat! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een prachtig bedrijf met 8 verschillende appartementen die ondergebracht zijn in 2 stijlvolle pakhuizen aan de Singel en Lange Pijpsteeg. Nog geen 50 meter van elkaar gesitueerd.

Alle appartementen zijn zelfvoorzienend, we hebben hier bewust voor gekozen zodat de gasten dan hun ‘eigen huisje’ hebben. Ze kunnen er zelf voor kiezen of ze uit eten gaan of zelf hun eigen maaltijd bereiden. Nog even een afzakkertje doen in het bruisende centrum met zijn vele gezellige restaurants en café’s maar aan de keukentafel of op de bank in je eigen appartement kan dat afzakkertje net zo goed ;-)
 

Vragen? Wij helpen u graag verder

Heeft u specifieke wensen óf gewoon een praktische vraag? Wij helpen u graag verder!
bel 06 4626 7890 of mail ons ons op reserveren@bypeek.nl